37weeks2day

Alhamdulillah dah selamat melahirkan Baby girl.. Semoga urusan ibu2 mmy2 semua dipermudahkan..

37weeks2day
62 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah puan.. Semoga awak dan bby sihat selalu dan menjadi anak yg solehah.. 😍 selamat berpantang..

Aaamiinnn3 atas doanya. Semoga sis pon diberikan kesihatan yg baik bersama baby. Aaamiiinnnn3. Selamat berpantang! 😍💗

4y ago

Aamiin.. tq sis

Tahniah sis ...ush takut nye bile tau 37week 2 day da bersalin kite pon da masuk 37 week huhuhuhu😬😬

boleh kongsi tanda nk mlhir x? sy ad keluar ketulan lendir jernih mcm jelly kental .. tu tnda bsalin ke?

Alhamdulillah tahniah. Doakn sy slmt bersalin jugak. Da 39week tp masih belom ade tanda nk bersalin

4y ago

Tu laaa. Masih menunggu tanda. Bpe hari je lg due da

Minggu sama, hari sama. Tapi awak dah bersalin dah. Sy excited plus nervous. Share sikit pengalaman.

4y ago

Wah cepat ye bukaan sis. Sis ada buat exercise ke masa pregnant?

wahh best nye , saya 38weeks3day tkde rasa Pape lg . tahniah n selamat berpntang

Alhamdulillah tahniah. Doakan sy jugak ye skg dah 34w. Mula rasa nervous dah huhu🙈

Alhamdulilah 😘 tahniah ye sis ...saya pun masih menanti doakan saya ye 🤲🏻

Sy pon hri ni 37week2day xde tnda apa2 lgi 😩... xsbar dh nk jumpe baby