Finally 4.4.22

Alhamdulillah akhirnya. Selamat bersalin semalam. Allah permudahkan urusan bersalin saya. Sekejap sangat rasa sakit contraction. Tahu2 baby dah keluar

Finally 4.4.22
25 Balas

Tahniah sis&welcome to the world baby comel🥰doakan saya juga ye sis..10/4 ahad nie admitted ward czer sebab fibroid halang laluan baby keluar.so xdpt bersalin normal tapi anak sulung saya lahir normal.kedua nie czer tapi think positive yg penting baby selamat lahir😇

Alhamdulillah allah permudahkan urusan sis bersalin🥰 syoknyaa dpt tngok anak depan mataa hehehhe . Doakan syaaa yaa , minggu depan dh masuk 9 bulan 🥲 semogaa sya pun dipermudhkn urusan bersalin aminn

Tahniah sis! Doakan sy dipermudahkan jugak ye. Esok cukup 40w tp baby takde tanda2 nak keluar pun lagi🥲

Alhamdulillah seronoknyaa. Saya masih lagi menunggu baby keluar. Takde tanda2 lagi

Alhamdulillah. Doakan sy dipermudahkan juga utk bersalin. Tiada tanda lg. Skrg dh 38w 6d dah..

Alhamdulillah congrats, bestnyaaa tgk muka baby mesti rasa berbaloi dgn rasa sakit 🥰

congratz sis, jge kesihatan dan bby yek🥰comel walaupun nampak kit jer😍

alhandulillah....tahniah...doakn utk sy juga nanti dipermudahkn due bln 7.

alhamdulilahhhhhhh.. share tips sis, mcm mana mudah bersalin 🥰🥰

Alhamdulillah.. Tahniah, apa tips mudah nya bsalin tu.. ☺️