Checkup Mami Baby

Alhamdulillah mybaby oredy 2.4kg today. Semuanya baik2. Kepala pn da kebawah. Mybaby ni dgr ckp dedi. Klo mommy2 ada masalah baby taknak pusing ke, kurang gerak ke, mintak daddy2 pujuk baby. Sy alhamdulillah baby dgr ckp sy.. Sblm ni songsang, pujuk2 dia, dia berpusing. Dia kurang gerak pn sy pujuk jugak dia, alhamdulillah takde masalah????Cuba dulu ??

2 Balas

.. Tiada yg mustahil jika Kita terus mencuba...

5y ago

Betul.. Alhamdulillah baby sy suka borak2 dgn dedi dia.. Sentiasa respon...

Sis dah brpa weeks berat 2.4kg?

5y ago

Saya 27hb tp doc suruh saya induce 20hb masa 39 weeks kalau blm rsa sakit. Tu yg saya tertanya2 tu knp sy kna induce sdgkn sy xde masalah apa2