Memory

Masa scan baby semalam, baby taknak tunjuk langsung, kepit jeee. Lama doktor tunggu nk bagi dia gerak. Doktor agah2 pun dia stone je. Lepastu mommy pun muka tak malu, pujuk je dia minta dia tunjukkan. Usik2 sikit perut, lepastu terus dia kangkanggg. Ya allah terharu rasa sebab dia dengar cakap mommy dia. Tak expect pun. Ingat nak cuba nasib je. ? Dalam perut lagi dah dgr cakap ni, alhamdulillah. Nanti keluar jadi anak solehah ye sayang mommy ?

2 Balas

alhamdulillah. saya pulak yg seronok bila dgr mcmtu 😂. moga membesar jadi anak yg soleh dan solehah ye baby 🌹..

5y ago

Heheh in shaa allah thank you aunty 😁

Smoga dipermudhkn nt sis... Tk sbr rase nk tgu bby dlm perut ni membesar jgk...😊

5y ago

Hehe in shaa allah semua mak2 mesti akan rasa. ☺️ Smoga dpermudahkan juga ye.