Trimester kedua berapa bulan ?

Alhamdulillah masuk trimester kedua, tapi tiba2 mlm smlm saya rasa mual nak muntah ? rasa tak sedap badan, husbund buatkan susu before tidur nak minum tak boleh rasa nak muntah tiba2, padahal saya sebelum ni ok je takda rasa mabuk2 mengandung ?

1 Balas

Bole rujuk gambar ni sis.. klu pregnant mmg tetiba ja rasa nk muntah.. saya klu duduk2 tetiba ja dtg nk muntah n semua tk kene.. huhu.. semoga sihat semuanya

4y ago

Wc sis