Tips elak stretch mark

Alhamdulillah malam2 suami akan sapu bio oil pada perut. Stretch Mark xmuncul2 nurse siap puji. Hihi. Plus sambil sapu tu bole amal Al-Fatihah n 3Qul. Untuk menjaga kandungan kita.

11 Balas

suami bila suruh baru nak buat.. kdg tuh buat xtaw ja.. lebih pada tepon dia.. 😂😂😂 dok belai ja tepon dia...

Saya pakai lotion baby je smpai ank nk msuk 3 pun xde stretchmark..licin je kulit perut ni..

Mmg berkesan tips ni. Member pun amal tapi sy malas pula nak sapu 🤣🤣

5y ago

Ahaha. Sy pon xbrapa nak rajin. Tp suami lah gigih menyapu malam2.

Bio oil bkesan ye? Sy pakai jgk lotion stretch mark tp ttp muncol jgk..

5y ago

Okay nnti sy nk try la.. Trime kaseh ye

👍👍 boleh diamalkan setiap preggy ni 😍😍

Nnty lepas bby kluar strechmark akan nmpk

5y ago

Xjuga sis mak sy ank 7 pn jenis xde stretch mark..saya ank 4 pun da bsalin berbengkung smpai hbs pantang xde jga stretchmark..xbkedut2 pun kulit perut..

Sye gune tummy butter😄😄

Sy sapu lotion je.. Hihi

Bio oil brand apa ya

boleh start sapu bila yer..

5y ago

2nd trimster