HB dah naik.

Alhamdulillah. Hb dah naik dari 9.7 ke 11.3 hari ni. Harap boleh naik lagi mcm masa mula mula buka buku. Makan jambu batu dan minum jus mamariam setiap hari. Mungkin tu asbab nya, Allah berikan kesihatan yang baik. Alhamdulillah. Semoga baby sihat selalu. 🤲

6 Balas

Sye kena kencing kotor.. Try consume jus mamariam dalam 2 hari.. G checkup alhamdulillah kencing dh okay..

Alhamdulillah.. Bagus la. Sy minum jus mamariam kurang muntah da

Nak tanya oke ke consume jus mamariam ?sbb sy pun bru nak try jus ni

4y ago

Alhamdulillah okay. Saya pernah minum 2 botol mamariam sblm pregnant sbb period selalu tak on time. Then lepas minum tu 2 bulan period teratur, terus lekat. Tp da start pkp tu saya stop minum. 2 kali checkup hb low je. 2 minggu ni saya minum semula alhamdulillah naik. Tp ada makan jambu batu tiap hari.

Jus mamariam mmg ok, tkda alahan, Dan HB okay

Alhamdulillah

👍🏻