HB RENDAH, TAMBAH HB

Assalamualaikum untuk ibu ibu yang hb low. Saya sarankan ibu ibu boleh minum air ni, sangat sangat berkesan dan boleh membantu naikkan hb juga. Manis sedikit, tapi saya minum tuang sedikit dan campur dengan air masak. Memabg pior buah jambu batu. Honest review, saya hb daripada 11.6, naik 12.3. Alhamdulillah. Disamping tu, boleh makan sekali jambu batu, kerang, ikan tongkol, ikan cencaru dan mana2 makanan yang tinggi zat besi. Kalau mcm saya haritu just ikhtiar makan jambu batu dan minum air jus guava tu sahaja dan jangan skip makan ubat tambah darah yang klinik bagi. Alhamdulillah. InsyaAllah hb akan naik. #hblow #hbnaik #hbrendah #jambubatu #guava #pregnancy

HB RENDAH, TAMBAH HB
2 Balas

Import Turkey kan ni? Nak cubalah... haritu beli Pati Gulsan Delima dr Turkey juga.. Hrp produk2 Turkey ni ok.

Terbaikk