Check Up 32 Weeks 4 Days

Alhamdulillah hb check from 9 last month and today 11.3. But the doctor scan my baby still in breech position... (masih songsang/melintang) and im worried.. Do any mom experiance this?

5 Balas

Syukur spnjg sa p klinik..bacaan hb sa semua ats 10..nda pernah kurang.. Just ada masalh gastrik la but rght now okay sda.. No worries sis, nnt kedudukan bayi tu akn berubah jua.. Mgkn dlm 36w and above kli tu klu tda slp

5y ago

Most welcome sis..