Another 10 weeks to go

Alhamdulillah harini msuk 29weeks...agak2 dh boleh start basuh baju baby & packing lom ye? Hee..so far dapat puasa 4 hari je tahun ni...try puasa jugak tp baby kurang aktif, pedih ulu hati, dapat puasa half day je...xpe puasa dapat ganti, baby tiada ganti..to all mommies, klu rse lapar x larat buka je..kesian kt baby??

1 Balas

Ofcourse dah blh start prepare! Lg awl lg bgus. Haha 😄😄 Sama sy dlu, 4 hari jgk mampu thn puasa msa pregnant. Rasa mcm kesian plk bby dlm perut. Huhuuu

5y ago

Hehe..tkot mcm awal sgt nk prepare..baby 1st x de pengalaman..tp klu x prepare awl tkot trbrsalin awl plak nnt🤭..hehe..kita larat je nk puasa tp tkot baby sebab bila puasa perasaan dia kurang aktif..so kita x puasa la..hihi😊