My little rainbow

Syukur alhamdulillah hari ni test guna Clearblue digital. Dah test 2-3 hari guna HCG strips tapi faint line. Period belum due, sebab saya irregular period, so memang tak jangka period datang bila. Married for 8 months, tapi ttc for 3 months. Guna opk untuk detect kesuburan. Saya doakan sesiapa yang baca ni akan dikurniakan zuriat pada tahun 2020 ni, inshaaAllah! Doakan saya dan baby ni membesar dengan sihat ya. Baby dust to all of you ☺️?✨

My little rainbow
35 Balas

Tahniah sis...jge kandungan baik2 ye.. anugerah allah yg terindah..🤰..doakan sye juga sis.. nikah dh 9 bulan.. ttc 2 bulan..

4y ago

InshaaAllah terima kasih ya. Semoga cepat dikurniakan zuriat oleh Allah swt amin amin amin 😘

Tahniahhhh sis. Alhamdulillahh.. 😊😊🤗🤗boleh tau apa simptom yg dirasa dan buat sis terfikir cek upt?

4y ago

Saya rasa emotional sangat. Benda kecik pun nak nangis. Lepas tu ada je tak kena dengan husband. Dia tak buat apa-apa pun saya rasa nak marah 😂 In addition to that, breast saya rasa sakit dan badan ni rasa macam nak period 😄

Alhamdulilllah..tahniahh sis🥰 Doakan sy mcm sis jgk..sama faint line jgk. Lg beberapa hari nk try guna CB

4y ago

Thank you. InshaaAllah awak mesti +ve juga 🥰

Aamiin atas doa 💓. Sis jaga diri yee. Jaga permakanan. . Semoga dipermudakan urusan sis. Tahniah

4y ago

InshaaAllah terima kasih ya ☺️🙏🏻

Hi sis. Same here. Sy ttc 3 months & opk first timer. Alhamdulillah.. moga dipermudah urusan kita...

4y ago

Amin amin amin ☺️❤️

same sy..nak ikutkan tarikh piyed 10hb lg 3hari..tp mlm dlm kol1.30pagi sy test naik camni..

Aminn...moga3 dipermudahkan..harap2 ade berita gmbira untk kami yg masih ttc ni..

tahniah awkk.. jaga elok2 taw.. sy doakn awak dan bby sihat sntiasa..

4y ago

Amin amin amin terima kasih awak 🥰

Tahniah sis...amin semoga bby membesar ngn sihat sempurna sifatnya amin ya allah

4y ago

Amin amin amin 😊🤲🏻

Tahniah sis.. Doakn sy jgk diberi rzeki prgnt pd bln ni.. Aminnn aminnn aminnnn

3y ago

aminnnn