bersalin awal dari due

Alhamdulillah Hari ni Saya selamat melahirkan baby boy ..due sebenar 8/3/2020 ..siapa mcm Saya bersalin 25/2/2020?

37 Balas

Due sy 3/3 tadi tghari turun darah baru bukaan 1cm now tgh mild contraction je. So tgh releks releks dulu kat rumah. Dah kuat and makin kerap baru pegi hospital. Doakan sy jugak yer 🥳

4y ago

Sama due date kita puan.... Saya belum ada tanda2 mau besalin lagi.... Semoga kita d permudahkan bersalin... Aamiin....