Over due 2 hari

Alhamdulillah hari ni hari ketujuh berpantang anak pertama. Due 31.3 tapi baby nak keluar April. 2.4 bersalin jam 9.22 pagi. Sakit contraction yg kuat 5minit sekali start pukul 1 pagi. Pukul 7.30 masuk LR, bukaan 5cm. Semoga ibu² yg tengah mengandung dipermudahkan segala urusan..

Over due 2 hari
57 Balas

Tahniah sis selamat berpantang Sy bersalin 25/3 tp due 5/4...

4y ago

Ohh sis awal sikit. Sy overdue. Mujur tak sempat tarikh serah diri