Baby Girl

Start contraction 8.52pagi Pergi hospital dalam jam 10 pagi bukaan dah 3cm Contraction setiap 5minit, sampai lah Selamat melahirkan tepat jam 12 tengah hari ni. Due sepatutunya 9.8 2020 tapi baby keluar seminggu awal ❤️. Saya doakan buat ibu² yang tengah tunggu hari dipermudahkn urusan bersalin ya. 🌹🌹🌹

Baby Girl
60 Balas

Alhamdulillah..tahniah sis. Syukur dah selamat semuanya. Selamat berpantang ya. Turn saya hujung bulan nanti, berdebar2 pula walaupun anak ke4 😅

4y ago

Mmg bderbar walaupun ank k 3

Tahniah..doakan sy juga ye..due sy 12.8....tkot sgt sbb first baby...skrg ni pun dh celah kelengkang sakit aje...

Aamiin ya rabbala'lamiin sis, tq doakan saya juga. Selamat berpantang sis😍🌸💓

4y ago

Tq sis. Moga dipermudahkn urusan sis Nanti.. 🙏🏽🙏🏽

Tahniah..sy lmbt lgi due..doakan utk momies semua semoga semuanya selamat

Tahniah..sy due 14/8 tapi baby kuar hari raya 31/7 Alhamdulillah...

4y ago

Awal nya kak saya 14 bulan 8 nii due

tahniah sis...sy dah 37w...debar lain mcm..wlaupun ank no 2

Taniah! Saya due 8.8.20. Sabar dan tunggu

Tahniah 😍selamat berpantang.. Semoga sis ngn Baby sihat..

4y ago

😊

Alhamdulillah, tahniah sis n selamat bpantang. Aamiin

Amin ya rabal amin...selamat berpantang sis...tahniah