Over due 2 hari

Alhamdulillah hari ni hari ketujuh berpantang anak pertama. Due 31.3 tapi baby nak keluar April. 2.4 bersalin jam 9.22 pagi. Sakit contraction yg kuat 5minit sekali start pukul 1 pagi. Pukul 7.30 masuk LR, bukaan 5cm. Semoga ibu² yg tengah mengandung dipermudahkan segala urusan..

Over due 2 hari
57 Balas

Saya ptt due 2/4 tp baby nk kuar awal 28/3 xsabar nk tgk dunia hehehe..berat baby 3.02KG skg ari ke 12 berpantang.. semoga kita dan baby semua sihat hendaknya..

4y ago

Aamin Ya Allah. Semoga awak dgn baby pun sentiasa dalam lindungan Allah.

Alhamdulillah hehe kita sama 2/4/20, tapi sy bersalin magrib. Semoga baby & momy sihat walafiat ye. Aaamiinn3. 😇💗

4y ago

Eh sama ye. Hehe. Selamat berpantang sis.

Anyonyooooo comeinyeee tangan iyeeeee💖💖... Membesar dgn sihat ye anak. Happy confinement mommy💖

4y ago

Hihihi. Tq auntie..

Nk tnya .. husbnd boleh teman ka tk dlm LB?maklum la skrg kn tgh musim covid

4y ago

Wlcome 😊

Alhamdulillah sis..tahniah slmt berpantang ...sama kta berpantang hari ketujuh..hehe😊

Alhamdulillah. Selamat berpantang. Welcome to the world cutey baby😍

Alhamdulillah..tahniah..n selamat berpantang..

Alhamdulilah tahniah semoga dipermudahkan untuk sya juga

Alhamdulillah.... Tahniah sis... Selamat bpantang...❤

Tahniah sis selamat berpantang Sy bersalin 25/3 tp due 5/4...

4y ago

Ohh sis awal sikit. Sy overdue. Mujur tak sempat tarikh serah diri