Scan 3.2 lahir 3.8kg

Alhamdulillah due 19/12 saya selamat melahirkan anak kedua baby lelaki 17/12, tanda2 sama macam anak sulong sakit perut memulas dan contraction bermula 8pagi-4:53 petang. Baby kalini lahir 39weeks 5days lebih seminggu dari abgnya 38weeks 4days Syukur sangat takut overdue akhirnya Allah makbulkan,yang paling tak sangka scan sblom masuk labour room 3.2kg, Lepas lahir 3.8kg dgn first degree tear Allah Maha Mengabulkan doa ibu2 hamil

2 Balas

Tahniah mommy ats kelahiran baby baru. Selamat berpantang ye