due 12jan

Ada tak yang sama due date dgn sy? Hehe. Tapi sejujurnya tak sabar nk bby lahir. Kalau lahir 37w maksudnya bulan 12. Org kata rugi lahir bulan 12 ? tpi kte yg mengandung ni je faham betapa tak sabar nk peluk cium ank ? kalau lahir bulan 12, beza tahun dgn si abgnya 2 tahun. Kalau lahir jan 2020, beza jdi 3 tahun dgn abgnya ? dilemma haha

2 Balas

Sy due 13/12 ,xde rugi nya, sy harap anak sy cepat² keluar lagi, skrunk dah tak tahan rasa sbb baby dah mula mengeras kuat, nurse pon dah check kepala dia dah masuk laluan, kemungkinan sy akan beranak awal

4y ago

Betul sy pon rasa sakit sengal dekat bhg tu, terasa betul tekanan kat tu**t, nak tdo pon pening sbb mengiring pon sakit, lastly sampai tdo terduduk 😂 sy khamis ni masuk 37w, sy harap baby keluar 38w sbb 38w dah cukup bulan, kalau 37w masih dikira premature, ade sesetengah Hosp. akan tahan baby nt, huhu

Xrugi pon sis branak bila2. Tanggapan org je. Allah dah tetapkan semua.. kenapa nak cakap rugi. Hihi

4y ago

Org la cakap rugi. Sbb sikit lagi nk 2020 kan 🤭 haha. Sy ok je memana. Tak sabar dh nk jmpe ank hehe. Itu la. Skrg ni duk pujuk bby kepala kt bawah, skrg masih melintang lagi huhu