baju baby

Alhamdulillah, dah beli baju baby. Comel je tengok baju kecil-kecil. Dah lama tak ada baby, bila nak beli siap cakap kat adik ipar, "muat ke baju ni? Macam kecil je?" Adik ipar dok cakap, "akak ingat baby besar mana..?" Hahaha.. dok gelak sengih je la aku. ???

baju baby
11 Balas

Rumah sy ni dah 5 tahun tak bau baby. Sy anak bongsu & alhamdulillah rezeki baby ni mudah. Macam2 hadiah dah dapat. Jimat duit papa adik. 😂 Semoga kita bersalin dengan selamat, sihat walafiat ibu & baby, dimudahkan segala urusan. Aaamiinnnnnnnnn ya rabbal alaminnnn. 💋💚

4y ago

Tu la. Nak beli banyak-banyak pun, terfikir juga nanti ada yang bagi. Jadi beli yang basic je untuk bawa gie hospital.

hihi..sy dulu pun sama sis. risau baby x muat baju sbb nmpk kecik sgt. Tau2 dpt baby premature. Baju yg NB tu dia pakai baju je pun tenggelam. Kene lipat2 bagi nmpak kaki n tgn😊😅

4y ago

Ok 👌😉

Alhamdulillah. Sy first baby. Bju dan peralatan baby dpt byk dr in laws. Almaklum adik diorang plg last dpt baby first. Byk sgt membantu kewangan kami. Sy risau juga.

4y ago

Untung la juga. Saya kakak-kakak semua takde anak kecil dah. Adik ipar pun sama tengah mengandung. Jadi memang tak dapat la nak mewarisi baju-baju diorang. Terpaksa la juga beli. 😄😄

Saya pun dh 4thn berlalu.. Lama gak rasa xde baby kecik ni. Hehe. Tgh tunggu hari. Doakan saya dipermudahkan..

4y ago

InsyaAllah, aamiin..

Bju mcm tu elakkan butang smpi habis.. tkut ank tercekik sbb trlalu ketat... Sory.. just nak share je

4y ago

Okay. Terima kasih diatas peringatan.

Sis skrg dh berapa minggu ? Saya pun mcm teringin nk kluar beli brg baby 🥺 tpi tkut awl lgi la hm

4y ago

Nanti dah 25 minggu dah boleh dah Beli sedara beransur2.sekarang ni survey je dulu harga pastu buat simpnn utk Beli brg baby

Sama la Masa pregnant first baby..beli baju baby smpai cakap kt suami kecik ni muat ke baby😂

4y ago

Kan.. rasa macam tak muat je dalam fikiran kita.

sy pn dh 5 thn berlalu ni .. tgh tggu hari ... beli baju newnorn rasa cm x muat je ..

4y ago

Aamiin..

Tahniah sis..sama la, asyik cium2 ja baju baby tu masa first mngandung dlu 😍

4y ago

Terima kasih. Ni dah siap basuh, simpan elok-elok. Tak sabar nak tunggu baby keluar. 😁😁

sama lah saya sis..bile beli dok pikir muat ke x..padahal amek size M semua..😂

4y ago

Ahah 😊😊