Baju Baby

Hi mommies, Nak tanya kalau nak jual baju tido baby preloved utk age 0-3 months agak2 ade x nak beli? Baju ni beli kat indo so design dia sama je cuma warna beza. Fyi, baju dia kain sedap bila basuh pun x cepat lusuh.cth baju mcm kat gambar tu. Hope dapat feedback.

Baju Baby
3 Balas

Hi sis, try je jual, cuba jual kat fb & ig. Insya Allah mana tau ada rezeki :)

Nasib anak dah besar sikit..

4y ago

Maksud tahan lama tu x pudar dan luntur atau senang cerita mcm belacan bila dah basuh byk kali

Nk jual berape sis?

4y ago

3 set rm25 x masuk postage. Ada warna biru, kuning and merah. Kalau area kl area cheras, keramat, ampang, wangsa maju atau setiawangsa boleh cod.