Our First Scan

Alhamdulillah.. Baru nampak kantung and janin kcik sgt xnmpk mana lg.. 5week 6day Semoga anak prtama untuk prgnant kali ke 4 ini sihat n kuat.. Aminn..

Our First Scan
25 Balas

Bestnya nmpak janin dh. Sy nmpak kantung je smlm pi scan 5 weeks 5 days 😭😭 harap baby sihat dan selamat. Aminn

5y ago

Yeke.. Xpe ok lah tu.. Think positive..sbb awl sgt kn.. Tahniah sis👍👍

Sme la. Nie sy scan mse 6week. Nmpk kantung. Bby xnmpk sgt sbb kck lg 😁

Wahh edd kita sama mom 😍 samalah nmpak kantung je baru hehehe

5y ago

Wah yeke.. Smoga smua slamat

Congrats sis, semoga dipermudahkan segalan nya, aminn..

Amin..tahniah..semoga sis dan kandungan sihat..

Tahniah.. Moga 2 2 nya sihat sentiasa..

Tahniah sis.. Semoga dipermudahkan urusan..

Tahniahhh. Semoga baby dan ibu kuat yee

6weeks 5 days tu. Salah tulis tu 🤣

5y ago

Oh yeke.. hehehe sy scan nmpak kntung je haritu 😭

Tahniah...😍