baby 37 minggu 4 hari

alhamdulillah baby keluar juga.. 27 ogos 2019. czer.. sbb air mentubn sye kuar terlalu bnyk.. dan bila buat ctg, nadi bby lemah...tp alhamdulillah ...syukur ssgt... dia nii generasi ke 5 belah mak saya..hehhe

baby 37 minggu 4 hari
39 Balas

Tahniah sis, selamat berpantang. saya pun czer juga, 13/08 dah ada bukaan 8cm kepala masih tinggi, bila air ketuban dipecahkan baby dah berak kat dalam. somemore bunyi jantung dah x cantik, nak tak nak doctor terus buat emergency czer. kesian baby sambung oxygen xray sana sini & on antibiotic seminggu, x kisah la normal ke czer yg penting ibu dan anak selamat hehehe.

5y ago

Sma laa sy 16/8 czer jugk sbb bukaan still 5cm wlpn dh 10jam 😪..Tak kisah laa normal ke czer ke jnji baby n ibu selamat 😊

Alhandulillah,tahniah sngt2.. awak mmg kuat.. slmt berpantang dan moga semua baik2 saja urusan.. aamiin

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang & semoga sihat² je baby & sis 💞

Alhamdulillah... Tahniah dear. N selamat berpantang, jaga diri baik2 😘😘

Tahniahh sis.. Selamat berpantang smoga 22 nya sihat selalu😊😘

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang

Alhamdulilah Tahniah awak,dan selamat berpantang

Alhamdulillah tahniah sis.. Selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang..

Alhamdulillah... Tahniah, selamat berpantang.