Alhamdulillah

Alhamdulillah baby da selamat dilahirkan, due 23/9/20.. baby lahir 19/9/20... It's a Girl, Sama dgn scan.. Ank kedua, Ank first lelaki.. Alhamdulillah dah dapat sepasang Syukur.. sy doakan mommy2 yg tengah menghitung Hari due dipermudahkan urusan semua...

Alhamdulillah
52 Balas

tahniah sis.. selamat berpantang.. semoga urusan sy juga dipermudahkan.. xlama juga dh ni.. scan bby girl, hrp kluar pon baby girl jgk la..aamiin

4y ago

hehe Aamiin... In Syaa Allah, baby girl tu huhu