selamat bersalin 😊

Alhamdulillah slmt mlahirkn ank kdua 4/7/20, 01:02am, 3.035kg, girl🥰 38w1d. Awl dr due date 17/7/20. Wlwpun mama nye ade isu ckt smsa mlahirkn, alhamdulillah bby sihat bolat pipi merah.☺️ Sy doakan ibu2 lain yg bkl mlahirkan dpmudahkn urusan ye. Aminn..

selamat bersalin 😊
39 Balas

Doakn sy ye sis. Now 38 week 2 day. Tgh tgu hari. Still blm ada tanda2 nak brsalin. Doakn sy brsalin sblm due date 18/7 ni. Sbb ank prtama dlu induce. Air ketuban kurang.

4y ago

InshaAllah aamin ya rabbi 🤲. Terima kasih sis atas doanya sis. Semoga segala urusan sis dipermudahkn oleh Allah SWT. Aamin ya rabbi 🤲

Wah alhamdulillah. Keluar tanda2 ke sis? Seronok dapat tengok baby awal. Sy dah 39w++ baby still seronok duduk dlm perut 🤣 selamat berpantang!

4y ago

Claraz : baby seronok dpt makan sedap2 lagi 😆

Tahniah sis. Saya pon baru harini admit sebab leaking air ketuban campur darah. Sakit tapi tak kerap. 38minggu4hari.

4y ago

Selamat bersalin n berpantang sis. ☺️

Alhamdullillah. .slmt berpantang. .dug..dap awk dh berakhir,tggl dug..dap ibu2 yg mnanti due lgi ni. .

Tahniah sis .. selamat bersalin .. doakan saya jugak tinggal menunggu hari nak bersalin jee

Tahniah sis..selamat berpantang.sy baru 37w ..rasa xsabar nak melahirkan..

4y ago

Moga dpmudahkan sis. ☺️

Sakit tak waktu bersalin? Sye nk dekat bersalin rasa takut pulak...

4y ago

Terima kasih bagi nasihat🤗

Alhamdulillah.. Tahniah, selamat berpantang..

Alhamdulillah..tahniah & slmt berpantang

Samela due kite..tpi sye x brslin lgi..