Spotting or bleeding 5weeks

Hi all. Bulan Jan 2022, sy pregnant tp gugur masa kandungan 5weeks. Mula2 keluar macam spotting. Esoknya terus keluar fresh blood dan saya mmg gugur. Ni bulan Ogos 2022, alhamdulillah pregnant lagi tp kes gugur dulu sentiasa menghantui saya. Skrg pun 5 weeks, ttbe tadi lepas isyak nampak ada lendiran coklat, sama macam kejadian before gugur dulu. Kenapa ya? Harap sangat pregnant kalini menjadi. 😭 Harap lendiran coklat tu berhenti. #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

awak g klinik cpt tau, apa2x yg bkaitan darah ke apa, g terus klinik, jgn tunggu. tambah awak da pernah jadi dulu.

Mcm mana dgn sis skg?

1y ago

Mmg sy gugur haritu. Tp skrg alhamdulillah Jan 2023, sy pregnant lg. Baru 8w. ❤️