Nak masuk 8w Spotting

Salam mommies , ada tak dekat sini pernah nak masuk 8minggu ada spotting cair coklat/pink tapi perut tak cramps . Normal ke sebab spotting on/off , sebelum ni masa saya gugur spotting + cramp kalini spotting sahaja . Terima kasih#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

saya pun spotting coklat 3 hari sis.. preg 7 minggu. Alhamdulillah takde pape lagi so far. maybe boleh tnye doctor bila checkup nnti

3mo ago

Akk pergi check dgn doc ke ? Hopefully takde apa apa . Thank you