Alhamdulillah kalini tiada spotting atau bleeding

Alhamdulillah. Anak sulung gugur 5 bulan (7/2022) spotting bleeding smp 3 bulan. Kalini syukur dh masuk 3 bln takde lagi spotting mcm harituu. Harap kandungan selamat smp bersalin. Gi klinik nak buka buku perut 8minggu dah sbb takut saya dulu gdm on insulin means high risiko kan , tiber klinik bgthu buku buka 11mggu nnti trus mnum air gula. Kalini kalau sgkut gdm pun saya redha,, demi anak yg dinanti suami serta keluarga. Cucu sulung bgi mak abah , cicit pertama tok dan tokwan. doakan kandungan saya kalini selamat. amin.

6 Balas

Alhamdulillah. Semoga yang baik baik sahaja untuk sis dan baby 🫶🏻