Alhamdulillah kalini tiada spotting atau bleeding

Alhamdulillah. Anak sulung gugur 5 bulan (7/2022) spotting bleeding smp 3 bulan. Kalini syukur dh masuk 3 bln takde lagi spotting mcm harituu. Harap kandungan selamat smp bersalin. Gi klinik nak buka buku perut 8minggu dah sbb takut saya dulu gdm on insulin means high risiko kan , tiber klinik bgthu buku buka 11mggu nnti trus mnum air gula. Kalini kalau sgkut gdm pun saya redha,, demi anak yg dinanti suami serta keluarga. Cucu sulung bgi mak abah , cicit pertama tok dan tokwan. doakan kandungan saya kalini selamat. amin.

6 Balas

Alhamdulillah semoga awk dan baby baik2 sahaja dan selamat semuanya, doakan sy juga ye, kandungan sy baru 11weeks dan masih lagi bleeding & spotting. Dah tak tau dah nak risau ke atau macam mana, sebab masa last check up doc ckp bleeding tu bukan dari baby, tp dari ketumbuhan(daging lebih) yg tumbuh di pintu rahim. Wallahualam, hanya mampu tawakal dan redha 🤲🏻