Tak ada tanda brsalin lagi

due 5/5 ada 16 hari lagi nak ke tarikh due... mintak2 laaa Allah permudahkan urusan bersalin... semoga trun tnda brsalin... korang doakan sy dan ibu2 yg lain iye.. terima kasih

18 Balas

sama sye sis due 5/5 nih tpi turun tkde lgi 😅 cuma kerap sakitt . apa ii pon semoga urusan mummy dipermudahkan ya . semoga cepat ii turun tanda heheh Aamiin 🤲🏻 .

12mo ago

sma sya pun mcm tuu jgak due date 4/5

Amin .. saya un due 4/5 .. kalau ikut kn laaa harini 10 hari lagi .. semoga ad laa turun air ketuban .. sbb saya da keluar coklat tp bukaan masihh tiada ..semoga dipermudahkan urusan kita amin

12mo ago

Sakit tk sis cek bukaan. Saya perut dah mula sakit + rasa mcm period pain je dari smlm

sy due 8/5 blum ade tnda jugak , cuma rsa skitskitpinggang dan perut je , dah kerap bsama suami punblum ade turun ape ape tnda semogadipermudahkn urusankita mom

12mo ago

sama.. sy pon sakit manja2 yg xkerap lagi...

sy due 4/5 tapi kene serah diri 3hb🤭.. harap baby keluar sendiri tanpa induce.. doakan sy jugak ye debor rasa tgk dlm app tulis 12 hari lagi😂

12mo ago

semoga dipermudahkan urusan brsalin awak... aaammiin ya mujiib

Inshaallah amin..sy due 8/5,walaupn anak ke-5 rasa tkut ttap ada..sy harap ibu2 disini yg bakal melahirkn anak dipermudahkan segala urusan 🤲🏻🥰

saya tarik salin 21/5 tapi skrg dh kerap sakit perut pinggang ari2 tapi tnda belum lagi,perut dah kebawah sngt tu dh ada tnda ke nk bersalin

saya due 8/5 , hari balas dendam makan ketupat rendang semua risau nk pantang nanti semua tk dpt doakan saya juga 🥹🥹

Saya sama 5/5. Ada sakit bahagian miss V. Belum ada labor pain lagi. Takut n excited jugak. First baby

12mo ago

samaa kita mlm dia gerak aktif betul 😂😂

saye due date 9/5 . even anak kedua masih takut ye 🤣 semoga urusan kite semua dipermudahkan 🤲🏻

saya due 9/5 tpi bdn dh kerap ii rse sakit .. hehehe tkutt cmpur excited semua ada..anak first jugak