Alhamdulillah. Allah permudahkan kelahiran puteri saya. Sakit main2 start dari pagi Khamis. Pergi hospital Shah Alam. Check baru bukak 2cm. Suruh balik. Pukul 12.30 malam. Sakit makin kuat. Pergi pulak HTAR. Check VE dah 3cm. Kena tahan ward. Doktor cakap tak lama ni puan sebab anak kedua. Pukul 1.30 pagi check in ward. Pukul 5.25 pagi baby selamat dilahirkan. Alhamdulillah.

63 Balas

Tahniah sis..sis saya nak tnya ok ke hospital htar?saya tak tau nk besalin dekat hospital shah alam or hospital htar..skrg dah 31w and ank first..so saya tak tahu nak bersalin di mana..😅

5y ago

better datang waktu betul2 sakit. atau kalau lebih due mintak nak refer hospital shah alam. ckp dekat dengan rumah.

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang. Macam saya haritu pergi hospital shah alam bukaan 1cm suruh balik. Esoknya pergi HTAR pulak. Baru tahan wad.

Tahniah Sis & selamat berpantang. Wah cantiklah kulit baby. Apa sis amalkan masa mengandung?

Alhamdulillahhh. Moga mommy & baby sihat walafiat. Aaamiinnn3. 🤗💙

Alhamdulillah tahniah.. Sis nak tye.. HTAR suami boleh teman masuk LR x?

5y ago

Boleh sis. Tapi saya tak sempat suami masuk dah bersalin.

alhamdulillah.. congratulations.. srlamat berpantang...

Alhamdulillah.. selamat bpantang..putih bersih baby 😍

Alhamdulillah tahniah sis. Sis lahir masa bape week?

Alhamdulillah tahniah dan selamat berpantang 😍

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis 💕