syukur kepada allah

Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy Setelah sekian lama baby main² nak keluar 🥲 19.3.22 : admit wad jalan bukaan 2cm 30.3.22 : pergi kk minta check jalan baru 3cm 2.4.22 : check balik 7cm terus serah diri 3.4.22 : tepat 12malam lahir baby Nama : Muhammad Adam mikail Berat : 3.9kg Panjang : 51cm Due date : 28.4.22 #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

syukur kepada allah
63 Balas

Subhanallah comelnya baby 😍 tahniah sis dan selamat berpantang 😘

Wahhh, comel betul lah baby. Alhamdullilah. Selamat berpantang. Awak bersalin duami dah boleh masuk ward ta?

alhamdulillah, tahniah sis, baby cantik...jaga diri & jaga baby...selamat berpantang...🥳🥳🥳

alhamdullillah mudahnya keluar.. before due dh bsalin baby nk smbut puasa jgk hehe… tahniah…

sis pun sme due 23 tpi 3 minggu asik rse sakit ii tpi xde tnda ii...bby syok sgt dok dlm lgi😁

Sooooo cute ... tahniah .. welcome baby ramadhan 😍 MashaAllah gebunyaaa

Masyaallah ,, comelnyee awokkk .. tahniah sis .. selamat berpantang .. 🥰🥰🥰

MasyaAllah. Tahniah Puan. Alhamdullillah. sihatnya baby . ❤️🥰🥰🥰

mashaAllah , tabarakallah.. comel dan gebunya baby ramadhan nie.. 😍

Comelnya baby. Awal dari due date. Dia nak sambut ramadhan jugak 🥰