39minggu 5hari

Hari ni dh 3 hari berkampung kt ward. Hari ahad turun tanda darah smpai la isnin..ahad pergi hospital check bukaan dh 3cm..tapi tak ada rasa sakit apa2..so doktor suruh masuk ward. Due sy 13.11..tp 12.11 sy mmg dh kena admit ward sb sy GDM on diet control. Tapi peliknya sy ni doktor tak nak pon try check bukaan lagi even dh 3 hari dlm ni..still tanya sy kalau ada contraction setiap 5 minit baru ckp dekat dia.. Masalah skrg..mcm2 aktiviti dh buat kt ward ni..tapi contraction pon main2 je..x ada rasa sakit kuat pun.. Ada tak ibu2 yg ada pengalaman macam saya..ada tak ibu2 yang keluar tanda darah tapi x sakit2.. Org senaseb macam sy skrg.. Happy je tgk org lain masuk hari ni, esok dh sakit nk bersalin..

2 Balas

Sy masa ank kedua overdue.. 40 mggu 3hari..patutnya hari sabtu nak kena serah diri.. Hari jumaat pagi tu sy turun darah.. Malam baru bby keluar..

5y ago

Terima kasih 😍 aminnnn

Semoga d prmudhkan urusan sis n bby

5y ago

Terima kasih mendoakan sy dan baby sy...