Alfatiha for 2nd pregnancy

alhamdulillah allah mudahkan ia turun sendiri... skli lg allah dgr n fhm kesakitan aku lalui.. for those yg alami miscarriage just take care yourself n lalui hari2 mu dgn senyuman ? semua berlaku dgn izinNya.. inshaAllah akan ade rezeki yg lain... amin..

11 Balas

Sis. Keluar darah terus byk or skit2 dlu sis? Sy tgh dlm pendarahan, tp tak pergi cek klinik lg. Baru pendarahan skit and tgu dia jatuh sendiri.

Sabar ye sis .. pantang elok2 .. insyaallah ada rezeki yg lain nanti 😊

Allah telah merancang yg lebih baik utk kita...redha...🌹🌹

Alfatihah. Kuat semangat mommy. Semiga dimurahkan rezeki lagi. Aamiinn

5y ago

inshaAllah.. amin.. terima kasih.. moga mmy pon dimurahkan rezeki.. amin..

Keep strong k sis...insya Allah, semoga dimurahkan rezeki...

semoga kmbali sembuh...pantang elok2.jaga diri jaga ksihatan

Semoga awk kuat semangat. InsyaaAllah akan ada rezeki lain lepas ni

5y ago

inshaAllah.. amin.. terima kasih.. moga awak pon dimurahkan rezeki.. amin..

Alfatihah..semoga sis kuat..insyaallah ada rezki sis nti..

Aminnn.. Sis kuat sis

Be strong ya sis