its twins again !

alhamdulillah. ! allah beri sy kesempatan utk hamil lagi. kembar lagi ! mula2 mcm tak percaya betol ke kembar lagi.? alhamdulillah rezeki Allah beri. now anak kembar sy dh 4 tahun n dua2 lelaki. now pregnant 15 weeks twins. !no ivf just normal process ! alhamdulillah ! mommy kat sini ada dua kali dpt twins tak? dan semoga yg berkeingginan di perkenankan Allah. amin! sy sertakan pic. klo perasan yg beby lg sorg tu nmpk kaki dia je ??

its twins again !
63 Balas

kembar bukan ada 2kantung ye sis maaf sebab saya masa scan 6w tu nampak mcm ada 2 kantung kat blakang kantung 1lagi, tpi doc scan kejap je, sebab xde masalah, xberapa nampak lagi, xtahu lah mungkin prasaan kot😅

4y ago

insyallah. amin amin. semoga dipermudhkn smuanya utk sis jgk amin.😍😍

Trigin tapi tkut kembar.. Nk tny msa brslin tu mcm mn ya rasa skit huhu sb kembar kn tara satu mcm nie pun dh sepruh nyawa mcm mn dgn kmbar ya huhu share skit hihi nk thu prgalaman org prgnt twin 😉😘

1y ago

Allahuma amiin😊👍

Alhmdulillah,, doakan sy pun nk terasa ada kembar yg comel & sihat hihihi,, tp rezeki Allah nak bg sy terima je dpt 1 pun yg penting normal & sihat.. Smga dipermudahkan urusan bg sis 😍

Alhmdulillah tahniah atas kurniaan rezeki Llah pada sis sekeluarga. Rezeki anak2 kembar. Sis doakan saya dapat rezeki Anak ya sis. 😊😊😊🌷🌷🌷

bestnya ..alhamdulillah... semoga smua sihat n dipermudahkan segala urusan sehinggab bersalin,seterusnya mmbesarkn amanat yg comel2 ni....

alhamdulillah,,,,wah seronoknya,,kmi blm ada rezeki,,,ayah hbn ada kembar,,ayah sy pn ada kembar,,,tpi blm ada rezeki hamil kembar lgi,,,

4y ago

aammiiinn,,,tq sis

Wau dpt kembar... Untungnye awak sis. Pape pun tahniah. Jge diri n bby awk baik²... Tringin jgak... Tpi takde rezeki lg.

Alhamdulillah tahniah sis jaga baik2 kandungan tau 😘😘. Doakan utk saya jugak 🥲😣. Saya dh ttc 8 month dh

Sy da kturunan kembar sblah bpak.. N husband plak sbleh mak.. Tp xgax dpt twin.. 😢.. Huhuu.. Nk sngt mrasa dpt twin..

5y ago

insyallah. amin !! 😍🤲

Tahniah sis.. suami ade sepupu dan adik beradik y kembar.. moga2 ade la ank kami y kembar jgk.. doakan kami yew sis

4y ago

wahh dekat jugak kembar tu ye. mcm sy jauh jauh ketrunan nye. insyallah. smoga dipermudhkn utk sis jgk! insyallah amin amin 😍