Sabar itu indah

Alhamdulillah, 7tahun menanti. Akhirnya doc sahkan mengandung 12w. Bersyukur sgt2..

Sabar itu indah
90 Balas

Alhamdulillah tahniah. Jaga amanah baik2. Tak dapat bayangkan sis menunggu lama. Sy kawin 2 tahun takde anak pun rasa mcm2 perasaan. Kecewa takut risau. Alhamdulillah rezeki anak dtg waktu yg diduga. Dulu2 lewat period excited nak check. Sampai lah suatu ketika tak rasa nak check dah. Sbb dah tau nanti kecewa. Tup2 Allah dah bg rezeki 9w dah dalam rahim. Syukur x terhingga kami suami isteri.

alhamdulillah. tahniah sis. moga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung hingga melahirkan. saya pun 3 tahun menanti, upt tak pernah positif 1x pun sepanjang kawin. tapi alhamdulillah tiba-tiba check baby dah 5 weeks dalam perut.

5y ago

kan sis. moga yang masih menanti, dikurniakan juga zuriat. amin.

Jaga elok2 dear anugerah x ternilai n terindah dlm hidup seorg wanita...sy pun lame menanti tp blm smp masanye...sy yakin Allah akan bg kt sy tepat pass masanye...tahniah

Tahniah sis.. alhamdulillah..semoga dipermudahkan sepanjang kehamilan Dan kelahiran nanti

Alhamdulillah tahniah sis,sy pon rasa apa yg sis rase selepas 8tahun menunggu..

Masha Allahhhh.. Allah bagi di saat yg tepat. Alhamdulillah mama to be. Jaga kesihatan ye.

Alhamdulillah jaga diri baik2 ye. Semoga diberi kesihatan yang baik untuk ibu dan anak

Alhamdulillah, tahniah Puan!! Ada apa2 tips x, Saya tgah ttc 10 bulan jugak 🥰

Alhamdulillah..congrats sis..jg kandungan baik2 ye..mkn makanan yg berkhasiat ❤️

Alhamdulillah..samela kita sis..7tahun usaha n menunggu,skg da preggy 5bulan..😍