Tak Sabar Nak Scan?

Alhamdulillah kandungan da masuk 4bulan.. Rsa xsabar nak p scan lg. . Beby 1st after 4 years menanti.. Teruja sgt2.. Semoga awak sihat ye ?

11 Balas

Sya pun tahun ni msuk 4 tahun da bru preggy ank 1st..umur pun dah lanjut,37 tahun😄sya smlm gi check up,tpi tak de scan..jumpa nurse jer..sya klu bole nk bulan2 scan,nk tengok bby tapi nk gi swasta lari bajet pula..

4y ago

Kan..ingtkn smlm jmpa nurse skali la dgn jmpa doc nk scan..sbab dah sebulan tak scan,tapi tak juga..scan kat swasta dkt area sya tinggl,2D rm50...nti la 5 bulan ke 6 bulan gtu bru g scan

samalah kita 1st baby lps 4thn lebih kawen. tp sy akn scan jantina 7bulan mcm tu.. 😊 skrg msh 4 bulan

Tahniah puan. Semoga puan dan baby dlam kandungan kuat n selamat💕InsyaAllah

alhamdulillah semoga awak dan bayi dlm kandungan sihat belaka...

Samela.. Xsbr nk tau jantina 😂

alhamdulillah tahniah sis

tahniah puan

Tahniah

Aamiin.