Sabar itu indah

Alhamdulillah, 7tahun menanti. Akhirnya doc sahkan mengandung 12w. Bersyukur sgt2..

Sabar itu indah
90 Balas

Tahniah! Jaga diri elok elok. Biar orang kata manja pun! Jangan stress stress!

Alhamdulillah.. Semoga dipermudahkan perjlnn n slmt mnjdi ibu baru

Alhamdulillah ..tahniah mommy. .jge kshtn dan kngdungn elok2. .🥰🤗

Alhamdullillah..tahniah..semoga kandungan dgn awak baik2 saja..aamiin

Alhamdulillah . Semoga sis sihat sentiasa sehingga melahirkan zuriat

Tahniah sis. 🤗 nk tnya kenapa ade dua lengkung ye dlm pic tu?

Tahniah sis! Anugerah yg sgt manis bt bakal ibu dan ayah ❤️

Alhamdulillah. Tahniah dear. Semoga sis & baby sihat selalu.

Tahniah ye sis. Sy respek sgt dgn kesabaran insan2 ttc ni..

Tahniah puan...sma la ngan saya juga..7tahun gak menanti..