Detail Scan

Alhamdulillah 6 month survive my bby dlm tummy umi.. Just share.. Mase bby umo 20 week sy wat details scan and pakar sono xckp byk die kate dis bby got many problems.. Jantung ade 3 pintu je, placenta ade 2 biji kat tali pusat, (normal ade 3 biji),buah pggang rosak and kpale ade cyst. And refer to hsb also do the same: Jantung ade 4 blk tp blk ke empat x mengenbang, cyst kat kpale, buah pggang da rosak truk and jari bby overlapping. Doc nasihat suh buat air ketuban test tp cost rm700. Sy takot nk buat.. Test tu utk confirm kan sindrom edward.. Allah je yg tau prasaan sy.. Keep pray for me guys.. Ade yg pengalaman cm sy x?

56 Balas

Semoga dia kuat. Semoga Allah permudahkan urusan sis. Aamiin

semoga tabah dan di permudahkan segala urusan puan,Aamiin.

Semoga Allah permudahkan urusan sis... aamiin

Semoga Allah permudahkan segalanya...banyakkan berdoa..

Semoga Allah permudahkan urusan sis. Keep strong mommy

Moga tabah ye sis n semoga dpermudahkan segala urusan

Mg Allah prmudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin

Moga dipermudahkan urusan sis ya. . Keep strong 💪💪💪

5y ago

Amin.. Thz for doa

Semoga Allah permudahkan urusan sis sekeluarga.

Semoga dprmudahkan segla urusanku