Nightmare

Alhamdulillah 6 minggu 5 hari.. smlm sblm bangon sahor.. Allahu mmpi seram.. pergi hospital then kene operate.. bila selesai smue doc tu x bg pon baby.. pastu tanye doctor mana baby ? doctor tu ckp "maaf puan.. dua dua baby xdpt diselamatkan" aku blur jap ..dua baby? doctor ckp kembar tp dua2 x dpt diselamatkan.. rupanya miscarriage.. ? pastu laki aku kejut sahorrrr !!! aku cerita lah balik mimpi tu dgn air mata skali ?? YaAllah.. jauhkanlah aku dari mimpi mimpi mcm tu lagi .. ? semoga baby dlm perot nie terus membesar dgn sihat.. Amin ??

1 Balas

Jika puan sering kali mempunyai mimpi buruk sewaktu hamil, disarankan puan perbanyakkan berzikir dan berselawat ya. Kalau boleh rumah di dengar kan ayat ruqyah selalu kerana waktu mengandung ni memang waktu mudah untuk di ganggu. Semoga semua itu hanya lah mainan tidur ya puan. Semoga puan dan bayi dalam keadaan sihat sejahtera amin🥰