...

Saja nak kongsi cerita ja...baru baru dah 2kali mimpi ada anak sendiri...kali pertama mimpi tolak kereta surung baby tu..kali kedua pg tadi mimpi pergi klink dengan my sis buat urine test naik 2line and then doctor bagi buku pink tu siap tarikh lagi...bangun usap perot betui ka..hurm sedih + happy..apakah daya hanya terus kan doa ja...insya allah suatu hari nanti allah kirim kan malaikat kecil ke rahim aku...aamiin..?

2 Balas

Allahumma Aamiin Semoga Allah titipkan rezeki anak buat sis 💪🏻❤️

in sha allah .. aamiin