Baby Boy

Alhamdulillah , 20 August ,lahirla baby boy sayaa , berat 4.2kg , emergncy czer . 38weeks 3days. Saya ade susu ,tp susunya kurang ,bila pump hanya dapt 50ml je , mommy tahu tak mcm mne nk bg susu banyakk sbb baby kuat nyusu , tolong sayaa mommy ?

Baby Boy
120 Balas

byakkan minum air.. makan.. kopi o.. sye pam tiap 2jam.. alhamdulillah.. meriah da susu. aritu mase baru bersalin mmng kurang..takut sgt ank kat nicu xdpt mnum susu ibunya