salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

Pekakkn telingaa jew sis...sy pn skg tgh mengandungkn ank ke6,skg dah 4 bulan..ank no5 31 ogos bln 8 ni bru masuk setaun..😂😂😂x pelaaa...rezeki kiterr x yah nak tolak..kita asuhh je baik2..tp after ank no6 ni sy dah nk tutup kilang dh. .😃

5y ago

Selagi badan masi sihat x salah nk ank ramai..bila dah rasa cukup n rasa lengakp da fmly tu blh la ikthiar stop mgndung..hehe