SELAMAT BERSALIN

Alhamdulilah , selamat bersalin 17 jun 2023 , 38week3day , due sepatutnya 28 jun 2023 14 jun 2023 petang turun tanda darah but takda sakit , so dok rumah lagi pantau . 15 jun pagi pergi juga hospital sebab nak tahu keadaan baby. But baru 1cm dan boleh balik 16jun around 3 ke 4pg rasa sakit but boleh teruskan tidur😂 start 6ptg sakit 30minit skali tetap relax makan burger dulu🤣 start 9malam sakit jadi 10minit skali. Mandi bersiap helok2 dulu baru pergi hosp. Otw tu dah mula sakit 5minit skali. Sampai PAC baru 3cm so kena masuk wad dlu.. 17jun 2023 , dalam 1pagi masuk wad tapi 1.10pg dah rasa nak teran😂 kelam kabut semua misi. Ditolak kembali ke labour room. Alhamdulilah 3.13pg selamat bersalin. Dan 5ptg hari yg sama dapat balik rumah. Pengalaman bersalin sgt berbeza dengan si sulung. Apa2 pun alhamdulilah settle.

1 Balas

Alhamdulillah,, tahniah sis .. nak tnya 1st baby lahir brp week?