Selamat melahirkan !

alhamdulillah , saya dah selamat bersalin pada 2/08/2023 . duedate saya sepatutnya 19/8 tapi baby nak kelua awal pada 37week 4day 🤭 . bermula dengan sakit pinggang , & perut mengeras tiap 10minit . pergi pac tahu tahu dah 3cm . alhamdulillah bersalin dengan senang tanpa koyak & jahit . saya doakan semoga dipermudah segala urusan korang yang akan bersalin tak lama lagi 😘

6 Balas

Seronoknya baca org bersalin normal .. saya esok serah diri lusa operation .. ni operation kali kedua .. mmng xde rezeki untuk sy bersalin normal .. doakan saya ya semua

Allahuakhbar bestnya😍 Amin amin semoga saya pun bersalin mudah macam sis🤲🏻 37weeks 3days harini🥹 tak sabar nak jumpa baby

Alhamdulillah. Sama la due date kita 19/8 tp blm ada tanda2 lg ni. Doakan sy..

alhamdulillah , seronoknya .. doakan saya pulak ❤️

alhamdulillah.. tahniah sis & selamat berpantang..

alhamdulillah.. tahniah sis