Due 28/6 / Anak First

Saya due 28/6 , tapi bersalin 15/6 . Tak sempat nak balik bersalin kt kg . Sepatutnya nak balik kg 16/6 . 14/6 - 10 malam rasa macam sakit-sakit terus pergi hospital pkul 3 pagi tapi dr kata tak ada ap . Macam tak ada tanda nak bersalin . Sempat la nak balik kg katanya . 15/6 - Balik dari hospital still rasa sakit . Nasib dah ambil cuti 2 minggu awal dari due . Tahan la sakit dekat rumah . Tapi tak sure tu contraction betul2 ke tak . Pukul 9 malam pergi hospital check2 dah 5cm , terus masuk labour room pukul 10 . 11.34 Alhamdulillah selamat melahirkan . Walaupun tk seperti dirancang tapi Alhamdulillah . Moga dipermudahkan urusan yang lain untuk bersalin juga nanti ✨

5 Balas

tahniah sis selamat berpantang . semoga sy pn dprmudahkn urusan . esok due 21/6 tp blm ad trun tnda apa2 . esok dctor bg surat serah diri dah🥰🥺

Due sy sama ng awak 28/6..tp blum ada tanda2 nk bersalin lg..puas pujuk pon bby masih seronok dlm perut..

tahniah awak, selamat berpantang. boleh sy tahu, awak rasa sakit mcm mana ye?

sis rasa sakit mcm mne ye , sy da 3hari rasa sakit tapi on off

tahniah selamat berpantang