Apakah alat yang anda gunakan untuk mengira tendangan bayi anda?

Voice your Opinion
Alat Kick Counter theAsianparent
gelang/gelang tangan Kaunter Tendangan
buku nota dan pen
lain-lain (nyatakan dalam komen)

779 respon

14 Balas

sy bt group ws b2 ja dgn suami...baby kick bg emoji kaki...lps tu bru tick kt buku pink

2y ago

kan...senang mcm tu..😅

macam mane nk tahu die tendang? malam tdi ade rasa mcm perut bunyi lapar...padahal bru je lepas makan

kick counter apps dan tanda carta pada buku pink yg di sediakan bg mengira tendangan bayi

group wsp je gan suami. senang. pastu baru transfer dalam buku pink ✌️

Buku dan pen tapi in future boleh try kick counter theAsianparent

kick counter apps sebab kerja. pastu baru tulis dalam buku 🥰

dh 19w x rasa lagi baby kick.. normal ke eh?

2y ago

normal sis...xsmua org rasa awal...mcm sy 19w rasa dia gerak2 manja...22w bru rasa dia gerak heavy

buat whtsapp group dgn husband jer.

guna wassap group jee 😅

Kick Counter by Amila.