alahan pregnant😔 minta doakan sy diberi kesembuhan

alahan mengandung ,19w , dah dua bulan , tangan kaki badan perut ,jd gatal2 ,dan mostly bnyk y ada air bisa dan air nanah kt dalam , dia melarat2 pula jd makin besar ,antibiotics dah mkn dua jenis,ubat sapu pon dah , xde ape dah boleh sy buat x juga hilang2 ,kdg2 rasa stress dan down ,letih asyik nk kena sapu lap air bisa ,air nanah hari2,xleh nk kena air ,nk mandi kena lap2 sahaja ,apa lagi solat dan memasak ,nnti dy jd koyak dan basah ,lagi melarat ,nk buat apa2 smua terhad sngt dah dgn keadaan diri mcm ni ,mnta jasa smua mommy2 doakan sy supaya diringan kan sikit alahan ni , sy sedih sngt dan x selesa

alahan pregnant😔 minta doakan sy diberi kesembuhan
27 Balas

saya pun sama macam tu tapi lepas saya pakai aveeno ( skin relief ) alhamdulillah dah kering dan ada yg dah lega

Semoga Allah sembuhkan penyakit awak sis dan permudahkan segala urusan sepanjang mengandung. Aminnn

teruk nya😭😭 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

semoga cepat sembuh .jgn makan makanan yg gatal2 ,seafood smua tu.. takut melarat...

semoga cepat sembuh kuat n tabah ye.

Penuh satu bdn sy dh🥲

😥😥