Alahan mommy..

Hi semua.. saja nk share sy xtau la alahan atau apa tetiba je bibir sy jd gatal2 mngelupas, kering and hitam.. Pedih je kadang2.. haih bila nk ok xtau.. sakit nyaa 😭ada tk apa2 yg boleh buat bibir jd lembap selain lipbalm.. Sy guna bio oil smua makin gatal ada la.. #seriusnanya #firstbaby #sayasajecakap #chilllahhborak2je..

1 Balas

minum air secukupnya

2y ago

Nanti appoinment di klinik, boleh tanya doktor, apa yg sesuai. Dlm masa tu, redha , sabar dan syukur menghadapi ujian kehamilan, ok. 🤲🌻