Train To Busan 2

Alahai teringin pulak nk tgok citer ni. Suami kte suka sgt tonton citer hantu la alien la zombie la.. Kte ni peknen, syok pulak tgok dia boleh tonton. Btw betul ke ibu pregyy xleh tgok benda pelik2 takut nnty kenan?

11 Balas

Pregnant takleh tengok bukan sebab takut terkenan tapi takut tiba2 darah tinggi dah kalau asyik terkejut je haha. Masa pregnant saya tengok je Final Destination, SAW, Train to Busan 1, etc yg seram. Okay je baby lahir comel alhamdulillah 😁 saya berani tengok pun sbb sebelum ni kalau tgk cerita2 hantu saya tak terkejut sgt sebab kita sendiri boleh agak kan bila time nak jumpscare ready la bantal ke tangan tutup muka

Up! 😄 Posting bertarikh 23 July 2020. Alahai lately app ni dengki ler dgn I. Suka nk sorok posting I. Setiap kali post saja x ada org komen. Jeles ler tue ~ 😅

4y ago

Hahhaha

Tengok je sis, saya pun gagah g wayang sebab nak tengok sangat, tp part terkejut tu saya kawal sehabis baik sbb takut beranak dalam tu. Aahahahaha

Mitos je... Rupa paras anak tu berdasarkan keturunan suami/isteri.. klau dah memang jenis baka yg elok2 maka elok la kluarnya..

Kalau sy dulu sy tgok je kalau rasa nk tgok tp xpyh fkr sgt la .. xpyh fkr smpai bby mcm ni mcm tu ke

Tayah tgk la kak..xsedap pn..lagi best TTB 1..yg nie grafic dia truk..seram xdek, zombie xdek..

Takde kenan la awk. Boleh je nak tengok. Cuma kang banyak terkejut2 je laa.

Haha bru je tgk 3 hari lepas..ok jee😂😂tapi cite tu mmng best la😁

Sy tiap mggu tgk cte hantu...x pnah dga plak xleh tgk cte hantu😂

Sy tgk je dua hari sebelum beranak. Time tu lah nak sweet2. Haha.