Minat movie hantu

hi mum , ada effect , tular or kenan pd bby tak ? bile suka tgok movie pencarian hantu ni .. time prengt kuat sngt tgok movie begitu

2 Balas

😂 rupa paras anak tu hasil campuran gen2 bagi kdua keturunan suami isteri. Bukan dr mak bapak je, dari mak ayah sndri mak ayah mentua, datuk nenek moyang apa semua tu berpotensi utk dpt dkat anak..

Tak da kot.saya tgk movie hantu dari awl me gandung sampai bersalin ok je