Aku seorg yang sangat penakut.. Even 4 tahun kahwin... Tp aku still lagi takut untuk bersama...

Aku seorg yg sangat penakut... Even 4 tahun kahwin.. Tp kau still lg takut untuk bersama, ketika masuk nyer zakar ker dlm lubang... Tp kuasa tuhan... Sekarang aku pregnant dah 9bulan tinggal tunggu melahir kn.. Dan aku nama kn baby ku baby magic... Untuk sekarang ni org saran kn untuk bersama, untuk membuat urutan vagina agar senang bersalin.. Tp aku rasa sangat takut untuk memasukan jari ku ini kedalam lubang vagina... Sbb selama aku hidup aku mmg x pernah memasukan benda mahupun aku sendiri masuk jari.. Adakah cara lain untuk aku hilang kn rasa takut ataupun cara lain untuk aku buat supaya aku senang bersalin?

1 Balas

cara lain sis kene rajin berjalan, positif saja sis...tak semua orang sama..ada yang senang saja bersalin...ada yang susah...sentiasa berdoa dipermudahkan...

3y ago

Tq...and saya dah selamat bersalin... Dah 2 bulan dah...